6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU (“KVKK”) UYARINCA KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA MENTORINK AÇIK RIZA METNİ

İşbu Bilgilendirme Yazısını okuduğumu ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında, kişisel verilerinin Mentorink Limited tarafından yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine saklanmasına izin verdiğimi kabul, beyan ve taahhüt ederim.


KİŞİSEL VERİLERİNİZİN YURT DIŞINA AKTARIMI

Kişisel verileriniz, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun olarak, özellikle Şirket’in verinin paylaşılmasında ilgili kişinin temel hak ve özgürlüğünü zedelemeyen meşru bir menfaati varsa ya da ilgili bir sözleşmenin ifasını gerektiriyorsa yurt dışındaki kişilere/firmalara aktarılabilir ve kişisel veriler bu kişiler/firmalar tarafından işlenebilir.

Tarafımızca, yurt dışına aktarılabilecek kişisel verileriniz aşağıdaki gibidir:

Kimlik Verisi Adı, soyadı, doğum tarihi, cinsiyeti
İletişim Verisi Telefonu, e-postası, yaşadığı şehir
Çalışma Verisi Çalıştığı şirket, departmanı, mesleği, unvanı, eğitim durumu, tecrübe
Görsel ve İşitsel Veri Gerçek kişiye ait fotoğraf
Mentorluk Verileri Mentorluk programı başvuru formu detayları, eşleşme bilgisi ve detayları


KİŞİSEL VERİLERİNİZİN YURT DIŞINA AKTARIM AMAÇLARI

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz aşağıda belirtilen amaç ve sebeplerle aktarılmaktadır. Bu açık rıza metnine ilişkin “Açık rıza metnini okudum ve anladım.” onay kutucuğunu işaretlemekle aşağıda belirtilen amaç ve sebeplerle yukarıda belirtilen kişisel verilerinizin yurt dışındaki aşağıdaki alıcı gruplarına ve belirlenen amaçlarla aktarılmasına rıza göstermiş olacaksınız;

  • Mentorink platformu AWS (Amazon Web Services) İrlanda sunucularını ve IT altyapısını kullanmaktadır. Bütün yazılım fonksiyonları ve özelliklerini sağlamak için kullanıcı bilgileri bu IT altyapısına transfer edilir, işlenir ve depolanır.
  • Kullanıcılara e-posta gönderebilmek amacıyla kişisel verilerinizi yurt içinde ve yurt dışında anlaşmalı olduğumuz ilgili hizmeti veren tedarikçilere aktarıyoruz.
  • Çerez Politikası çerçevesinde toplanan kişisel verileriniz, size ve diğer üye ve müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için topladığımız site içerisindeki kullanıcı hareketi verileri (nereye tıklandı, ne kadar kalındı vs. gibi), bu gibi analizler yaparak iş geliştirme sağlayan şirketlere aktarıyoruz.
  • Kişisel verilerinizi Google Analytics, Landingi, Hubspot vs gibi birlikte çalıştığımız firmalara, satış, pazarlama ve raporlama faaliyetleri için aktarabiliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Mentorink Limited 82 Amberley Road W9 2JY London, United Kingdom

privacy@mentorink.com

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. Mentorink'i kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz. Çerez politikamız için tıklayın.
OK